fbpx

Platformă de știri și opinii

Alianța USR-Plus Dâmbovița a depus listele pentru “parlamentare”. Primele locuri “confiscate” de PLUS

in Actualitate/Politică by
Banner

Ultimul partid/alianță din Dâmbovița, din punct de vedere cronologic, dintre cei care sunt considerați, măcar teoretic, cu șanse, la alegerile parlamentare, ce a depus liste de candidați, este Alianța USR-PLUS. Lista de candidați este dominată de candidații PLUS, ce ocupă primele poziții, atât la Camera Deputaților cât și la Senat. Singurul candidat ce a mai avut un mandat de parlamentar, din partea alianței, Dumitru Lupescu (deputat ales din partea USR Dâmbovița, în 2016), nu a “prins” decât a treia poziție, pe lista de deputați a Alianței. Un loc considerat neeligibil.

Sursa foto- Alianța USR-Plus/facebook

“Alianța USR PLUS Dâmbovița a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Daniel Blaga, președintele PLUS Dâmbovița, deschide lista pentru Camera Deputaților, urmat de Andra Fermuș, vicepreședinte USR Dâmbovița și deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița. Prima poziție pe lista candidaților pentru Senat este ocupată de Dragoș Popescu, secretar general PLUS Dâmbovița. Alianța USR PLUS Dâmbovița a strâns peste 4000 de semnături de susținere.”

Au scris, între altele, cei de la USR-Plus, pe pagina de facebook a organizației dâmbovițene. Iată lista completă de candidați:

Lista USR PLUS Dâmbovița pentru Camera Deputaților:

1. Daniel Blaga

2. Andra Fermuș

3. Dumitru Lupescu

4. Costinel Dumitrache

5. Remus Manea

6. Silviu-Răzvan Necula

7. Anca Dobre

8. Ionuț-Alexandru Chiriță

9. Cătălin Dumitru

Lista USR PLUS Dâmbovița pentru Senat:

1. Dragoș Popescu

2. Ionuț Atanasiu

3. Alexandru Munteanu

4. Maria Felea

5. Dănuț-Cornel Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top