fbpx

Platformă de știri și opinii

Agricultorii din Dâmbovița au început să primească avansul din subvențiile de la APIA

in Actualitate/Utile by
Banner

Prin intermediul unui grup de Facebook numit SUBVENȚII APIA, agricultorii din mai multe zone ale țării au confirmat că au primit în conturi sumele aferente avansului din subvențiile achitate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Până la data de 18 octombrie 2020, au fost direcționați banii pentru avans către 300.000 de agricultori din întreaga țară. Printre aceștia se numără și dâmbovițeni care își cultivă pământurile sau îngrijesc animale.

Foto: Captură Facebook SUBVENȚII APIA

Foto: Captură Facebook SUBVENȚII APIA 

Pe lângă dâmbovițeni, au mai confirmat că au început să primească banii și agricultori din județele Tulcea, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Brașov, Bistrița, Arad, Suceava, Mureș, Botoșani, Teleorman, Vaslui, Buzău, Brăila, Mehedinți, Timiș, Ialomița, Bihor, Bacău, Olt, Sibiu, Dolj, Sălaj, Iași, Vrancea, Maramureș.

Transferul către bănci se face prin Trezoreria Națională, după care urmează procesarea din bancă, lucru care poate dura uneori mai puțin, alteori mai mult.

“Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură asigură pe această cale fermierii că depune toate eforturile pentru a acorda la timp subvențiile, tot personalul fiind mobilizat atât la nivelul centrelor județene, cât și la nivelul aparatului central.”, potrivit agrointel.ro.

Surse: agrointel.ro, Facebook SUBVENȚII APIA

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top