PNL Dâmbovița a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din decembrie

in Actualitate/Politică by
Banner

Partidul Național Liberal Dâmbovița a depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senatul României.

Virgil Guran, consilier de stat la Cancelaria premierului, deschide lista pentru Senat. Președintele liberalilor dâmbovițeni este urmat de Sorin Ion, Silviu Aurelian Grigorescu, Cristina Sima și Maria Vârjoghe.

Lista candidaților liberali pentru Camera Deputaților este deschisă de Gabriel Plăiașu și continuă cu Liviu Balint, Gabriel Grozavu, Adrian Mocanu, Lavinia Ionescu, Valentin Mihalache, George Duțu, Ionuț Preda și Ana Maria Dragotă Zamfir.

“Am depus candidaturile pentru Cameră și Senat pentru Dâmbovița. Am alături de mine o echipă puternică, o echipă care va veni să schimbe lucrurile în Dâmbovița.

Așa cum am promis, de la începutul mandatului, venim cu lucruri concrete și o să vedeți că în acești patru ani vor fi lucruri concrete realizare în Dâmbovița.

A trecut timpul poveștilor, oamenii cred că s-au edificat asupra a ceea ce s-a promis până acum de cei care au condus județul atâta timp și vrem să demonstrăm că venim cu lucruri pe care le și realizăm.

Nu venim să promitem foarte mult, pentru că atunci când primiți foarte mult sigur nu realizezi, venim să spunem că o să tratăm cu multă seriozitate și obiectivul nostru este clar: județul Dâmbovița nu trebuie să mai fie cel mai sărac județ din zonă, trebuie să gândim politici pe termen lung, trebuie să gândim lucruri foarte importante pentru județ.

Este un județ care are potențial, dar, vă spun cu toată sinceritatea, nu a fost condus în avantajul cetățeanului. Până acum, cei care s-au perindat au încercat să își rezolve problemele lor. De aceea am lângă mine o echipă pragmatică, o echipă puternică, o echipă care va pune umărul, alături de mine, să schimbăm ceea ce am promis.

La scrutinul care va avea loc peste o lună, sunt convins că o să obținem un rezultat bun. Oricum, toată lumea a observat că PNL a obținut în ultimul timp, constant, rezultate bune, într-un județ care a fost condus întotdeauna cu o majoritate foarte largă de PSD. Lucrurile au început să se echilibreze, să intre în normalitate.

Vă mulțumim! Vreau să vă asigur de buna credință și de interesul nostru pentru județ și pentru cetățeni”, a declarat Virgil Guran după depunerea candidaturilor.

Despre contractul care vizează proiectarea și execuția DN71 Bâldana-Târgoviște, pe 4 benzi, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, dă asigurări că acesta va fi semnat până la 1 decembrie. De asemenea, se va relua licitația și pentru tronsonul Târgoviște-Sinaia.

Liberalii dâmbovițeni speră ca la alegerile parlamentare din luna decembrie să obțină un număr de parlamentari egal cu cel pe care îl vor obține social-democrații, lucru care ar fi o premieră pentru județul Dâmbovița.

Banner