Mai multe clase de elevi din Dâmbovița trec la scenariul roșu. Vezi aici de la ce școli sunt

in Actualitate by
Banner

Potrivit Hotărârii nr. 57 privind aprobarea scenariului de funcţionare pentru unele clase/ unităţi de învăţământ  din judeţul Dâmboviţa, adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență la data de 21.10.2020, mai multe clase de elevi din județul Dâmbovița trec la scenariul 3 (roșu).

Acest lucru presupune că elevii care fac parte din clasele menționate la articolele 1-10 ale Hotărârii nr. 57 se vor alătura copiilor care deja studiază de acasă. 

De asemenea, potrivit articolului 11, efectele Hotărârii încetează la datele menționate la articolele 1-10 dacă până atunci Direcția de Sănătate Publică Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment. În acest caz, activitatea claselor/ unităţilor şcolare menţionate la articolele 1-10 va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Clasele care trec în scenariul roșu sunt de la următoarele școli: Liceul “Aurel Rainu” Fieni, Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești, Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din Târgoviște, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște, Liceul Tehnologic Petrol Moreni, Școala Gimnazială Gura Ocniței, Grădinița cu Program Normal Adânca, Liceul Teoretic “Ion Heliade Rădulescu” Târgoviște, Școala Gimnazială “Grigore Alexandrescu” Târgoviște și Școala Gimnazială Lucieni. 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. Până la data de 27.10.2020, inclusiv, clasa a XI-a A din cadrul Liceului „Aurel Rainu”,  Fieni va funcţiona în scenariul 3.

Art. 2. Până la data de 29.10.2020, inclusiv, clasa a X-a G – grup 1 din cadrul Colegiului Naţional „Vladimir Streinu” Găeşti va funcţiona în scenariul 3.

Art. 3.  Până la data de 01.11.2020, inclusiv, clasele a VII-a A, a VII-a B, a VIII-a A şi a VIII-a B din cadrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 4. Până la data de 02.11.2020, inclusiv, clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a C şi a X-a A din cadrul Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 5. Până la data de 29.10.2020, inclusiv, clasele a VIII-a A şi clasa a IX-a A-grupa mecanică  din cadrul Liceului Tehnologic Petrol Moreni vor funcţiona înscenariul 3.

Art. 6. Până la data de 29.10.2020, inclusiv, clasele a V-a şi a VII-a din cadrul Şcolii Gimnaziale Gura Ocniţei vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 7. Până la data de 28.10.2020, inclusiv, Grădiniţa cu Program Normal Adânca, Gura Ocniţei va funcţiona în scenariul 3.

Art. 8. Până la data de 28.10.2020, inclusiv, clasa a IX-a C grupa 1, clasa a IX-a E grupa 1, clasa a X-a D grupa 1, clasa a XI-a E grupa 1, clasa a XII-a E integral, clasa a XII-a F integral  din cadrul Liceului Teoretic  „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 9. Până la data de 26.10.2020, inclusiv, clasele a VI-a B-grupa 1 şi a VII-a B-grupa 1 din cadrul Şcolii Gimnaziale  „Grigore Alexandrescu”  Târgovişte (structură a Şcolii Gimnaziale „Smaranda Gheorghiu” Târgovişte) vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 10. Până la data de 27.10.2020 clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a din cadrul Şcolii Gimnaziale Lucieni vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 11. În situaţia în care până la datele menţionate  la art. 1-10, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea claselor/ unităţilor şcolare menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Art. 12. Hotărârea C.J.S.U. nr. 54/19.10.2020 se modifică în mod corespunzător potrivit dispoziţiilor prezentei hotărâri.

Art. 13.  Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi  primarilor,  în calitate de preşedinţi ai Comitetelor  Locale pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Fieni, Găeşti, Târgovişte, Moreni, Gura Ocniţei, Lucieni.

PREŞEDINTELE C.J.S.U. DÂMBOVIŢA

PREFECT,

dr. Ing. AURELIAN POPA       

Sursa: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență 

Banner