(VIDEO) Social-democrații dâmbovițeni, pregătiți pentru alegeri. Astăzi au depus candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților

in Actualitate/Politică by
Banner

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus, miercuri, candidaturile pentru alegerile parlamentare, care urmează să aibă loc în luna decembrie.

La Senatul României, lista social-democraților dâmbovițeni este deschisă de Titus Corlățean, urmat de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu.

Pentru Camera Deputaților, lista candidaților PSD Dâmboviţa are următoarea componență: Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu, Georgeta Dincă, Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu și Mihai Istrate.

“Avem cele mai puternice liste, avem cele mai corecte liste pe care puteam să le depunem noi, din județul Dâmbovița, și PSD Dâmboviţa a venit în fața dâmbovițenilor cu oameni care au experiență, cu tineri, cu aleși locali care au demonstrat în localitățile lor că și-au făcut treaba și, nu în ultimul rând, cu oameni care au reprezentat România la un nivel înalt.

Avem un singur scop, acela de a dezvolta comunitățile locale, acela de a avea oameni competenți în Parlamentul României, oameni care să răspundă nevoilor dâmbovițenilor.”, a declarat Corneliu Ștefan, liderul organizației județene a PSD și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița.

Social-democrații au acumulat peste 58.000 de semnături de susținere din partea dâmbovițenilor pentru alegerile parlamentare și promit că se vor axa strict pe nevoile oamenilor, și nu pe atacurile adversarilor politici.

Banner