Virgil Guran salută înființarea Poliției Animalelor

in Actualitate by
Banner

Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, salută înființarea decizia Guvernului de înființare a Poliției Animalelor! Structură în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, Poliţia Animalelor va acționa în toate județele țării pentru prevenirea actelor de cruzime împotriva animalelor.

Printr-un mesaj transmis pe Facebook, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, dă asigurări că, din poziția de consilier de stat la Cancelaria premierului, va monitoriza felul în care, în județul nostru, noua entitate își va îndeplini scopul pentru care a fost creată. 

“Știu ce înseamnă grija pentru animale. De-a lungul timpului am susținut continuu protejarea necuvântătoarelor. Pot spune că sunt foarte bucuros în acest moment, când în sfârșit, Guvernul PNL a dovedit încă o dată că suntem o țară membră a Uniunii Europene și că am reușit să intrăm în normalitate prin înființarea Poliției Animalelor. 

Mă voi asigura că în județul nostru Poliția Animalelor își va îndeplini întru totul scopul pentru care a fost creată și nu voi accepta niciodată ca această instituție să iasă din parametrii stabiliți, pentru că este necesară stoparea abuzurilor asupra animalelor. 

Le urez succes tuturor celor implicați în acest proiect și totodată îi asigur de tot sprijinul meu.”, a transmis Virgil Guran în mesajul publicat pe rețeaua de socializare. 

Poliția Animalelor va funcţiona cu un număr de 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari și va avea structuri în toate judeţele din România.

Odată cu înființarea acestei structuri, polițiștii vor putea să emită ordin de plasare a animalului agresat, rănit sau maltratat într-un adăpost.

Foto: Arhiva personală Virgil Guran

Banner