fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – O mașină a luat foc “din senin”, în parcarea unui supermarket

in Actualitate by
Banner

A fost pericol maxim în parcarea unui supermarket din Târgoviște, în dimineața zilei de 19 octombrie. Asta după ce un autoturism a luat foc, “din senin”. Din fericire, soferul se afla la volan, iar focul a fost stins destul de rapid, fără ca flăcările să se extindă și la alte autoturisme, aflate în zonă.

Focul a izbucnit în momentul în care autoturismul (marca Dacia 1300, foarte vechi) era pornit, iar șoferul acestuia aștepta la semafor, pentru a părăsi parcarea supermarket-ului. Incendiul, conform declarațiilor martorilor, a izbucnit la compartimentul motor și a fost extrem de puternic, flăcările ajungând rapid și în interiorul autoturismului.

Conform ISU Dâmbovița:

“Pentru lichidarea incendiului a intervenit Detașamentul de la Târgoviște cu o autospecială de stingere. Incendiul se manifesta la compartimentul motor și habitaclul autoturismului. Nu au fost victime sau alte autoturisme afectate. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.”

Sursa foto articol- facebook/Columna TV

Focul a fost stins, dar autoturismul a fost distrus în bună măsură (70% din compartimentul motor a fost ars). Din fericire, autoturismul se afla la câțiva metri distanță de orice alt autoturism, la momentul izbucnirii incendiului, astfel că nicio altă mașină nu a fost afectată.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top