fbpx

Platformă de știri și opinii

Echipajele SMURD (ISU Dâmbovița)- 219 intervenții medicale în ultima săptămână

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Pompierii de la ISU Dâmbovița, prin echipajele SMURD, au avut o saptămână mai mult decât plină (12-18 octombrie). Nu mai puțin de 219 intervenții au avut cei de la SMURD, în județul Dâmbovița, în contextul în care evoluția epidemiei de COVID-19, în județ, este pe un trend ascendent.

“Personalul Inspecției de Prevenire(ISU Dâmbovița) a efectuat, în aceiași perioadă, 15 controale privind măsurile ce trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (supermarket-uri, hipermarket-uri). S-au aplicat 16 sancțiuni contravenționale (15 avertismente si o amendă de 500 de lei). Nu au fost aplicate sancțiuni complementare”

De asemenea, ISU “Basarab I” Dâmbovița a excutat misiuni pentru transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19, la unitați spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița, în desfăsurarea acțiunilor specifice, precum si acțiuni de decontaminare a tehnicii si personalului care a participat la misiuni de transport.”

Mai informează ISU Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top