fbpx

Platformă de știri și opinii

Poiana (Update): Pensionar ce s-a aruncat într-o fântână, salvat de pompieri

in Actualitate by
Banner

Intervenție promptă a celor de la ISU Dâmbovița în dimineța zilei de duminică (18 octombrie). Un pensionar, de 69 de ani, a avut nevoie de ajutor, după ce a căzut într-o fântână.

Update:

Transportat la spital, bărbatul salvat de pompieri, a declarat (chiar de pe targa cu care era transportat în unitatea medicală) că a recurs intenționat la gestul de a se arunca în fântână. Bărbatul, se pare că are probleme cu locuința și este supărat că autoritățile nu îl ajută în acest sens.

Știre inițială

Incidentul s-a petrecut în satul Poienița, din comuna Poiana, la primele ore ale dimineții. După ce au fost alertați prin 112, despre incident, cei de la ISU Dâmbovița au deplasat la locul incidentului un echipaj de la detașamentul Titu (cu 1 Descarcerare) și o ambulanță SMURD. Intervenția s-a produs rapid (aproximativ 10 minute) de la momentul în care a fost făăcut anunțul.

La fața locului, pompierii au constat că bărbatul de 69 de ani căzuse într-o fântână cu diametrul de 1 m. Bărbatul se afla la o adâncime de cca.8 m, în apă până la brâu. Acesta a fost extras din puț si preluat de echipajul de pe ambulanța SMURD, iar după acordarea de îngrijiri medicale la fața locului a fost transportat de urgență la UPU Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top