fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I de fotbal: Chindia-Gaz Metan 1-0. Târgoviștenii urcă pe 4, în clasament

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a obținut o victorie ce părea puțin probabilă, în etapa a VII-a, a Ligii I de fotbal. La Ploiești, pe “Ilie Oană”, echipa lui Emil Săndoi a câștigat la limită (scor 1-0) cu Gaz Metan Mediaș, o echipă mult mai bine cotată decât dâmbovițenii, la momentul actual.

Echipele de start:

CHINDIA: Aioani – C. Dinu, Pițian, Fomba, M. Ioniță – Neguț, V. Rață, Dumitrașcu, Yameogo – D. Popa, Florea
REZERVE: D. Moldovan, Neicuțescu, Negrea, Atanase, Berisha, Cherchez
ABSENȚI: A. Șerban, Dulca, Iacob (indisponibili), Corbu (accidentat)
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN : Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Matias – R. Romeo, Oct. Deaconu, Valente, P. Costea – D. Cardoso
REZERVE: Pleșca, Trif, Horșia, Loembet, Ciocan, Sambu, Alceus, Da Silva Iliveira, Chamed
ABSENT: Dogaru (indisponibil)
ANTRENOR: Jorge Costa

Prima repriză a fost una echilibrată, în care oaspeții nu au avut nicio ocazie de poartă. Nici gazdele, cei de la Chindia, nu au avut prea multe oportunitați de a marca, dar parcă au reușit să pună mai multă presiune asupra porții adversarilor (rezultat la pauză 0-0)

Gol Daniel Florea (1-0)

Chiar în debutul reprizei secunde, Daniel Florea, s-a înălțat încareul oaspeților și a înscris cu capul, fructificând centrarea lui Neguț. (1-0 Chindia, min.48)

Sursa foto-gsp.ro

Chindia putea face 2-0 la ratarea lui Yameogo (min.50) dar și-a complicat inutil viața în ultima jumătate de oră, după ce Dumitrașcu a văzut roșu, direct, în minutul 57.

Până la urmă, în ciuda presiunii exercitate de oaspeți, în ultimle 20 de minute, rezultatul înscris pe tabelă nu s-a mai modificat, astfel că gazdele acumulează încă trei puncte. Chindia are acum (după 7 etape) un total de 11 puncte, punctaj ce urcă, momentan, echipa lui Emil Săndoi pe loc de play off (locul 4 în clasament).

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top