fbpx

Platformă de știri și opinii

Doicești (DN 71): Doi răniți în urma unei coliziuni auto

in Actualitate by
Banner

Un accident, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc în noaptea de 16 octombrie, pe DN 71, pe raza localității dâmbovițene Doicești.

Conform declarațiilor celor de la IPJ Dâmbovița: “Din primele cercetări a reieșit ca un bărbat în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, ce se deplasa din sens opus. În urma coliziunii doua persoane au fost rănite.”

La locul incidentului rutier au fost solicitați să intervină si cei de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat 1 ASAS și 1 SMURD, de la detașamentul Pucioasa.

Drumul (DN 71) a fost parțial blocat, ore bune, în zona în care s-a produs incidentul rutier, circulația efectuâdu-se cu dificultate, pe un singur sens. În urma impactului ambele mașini au fost serios avariate. Unul dintre autoturisme a fost proiectat în decor, în urma impactului extrem de puternic, în vreme ce a doua mașină a rămas blocată pe mijlocul drumului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top