fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Școlile trec pe rând în “scenariul roșu”. Liceul “Spiru Haret” a fost închis

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Rând pe rând, din ce în ce mai multe unităti școlare din Dâmbovița sunt trecute în “scenariul roșu” de învățare (scenariul 3, exclusiv on-line) din cauza cazurilor de infecție cu COVID-19. Începând cu data de 16 octombrie mai multe unități de învățământ, din Târgoviște, au fost trecute, integral sau parțial, în acest scenariu de învățământ. Liceul tehnologic “Spiru Haret” se adaugă listei ce mai cuprinde Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” și Liceul Economic “Ion Ghica”, ce au fost închise integral (scenariul 3), la Târgoviște.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. Până la data de 27.10.2020, inclusiv, clasa a XI-a E din cadrul Liceului Teoretic “Petru Cercel” Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Liceul Tehnologic “Spiru Haret” Târgoviște

Art. 2. Până la data de 22.10.2020, inclusiv, toate clasele din cadrul Liceului Tehnologic  “Spiru Haret” Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 3. Până la data de 25.10.2020, inclusiv, clasa a XII-a G din cadrul Liceului “Voievodul Mircea” Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Art. 4. Până la data de 22.10.2020, inclusiv, Grupa mică B şi Grupa Mică C din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 13 Târgovişte vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 5. În situaţia în care până la datele menţionate  la art. 1-4, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea claselor/grupelor/ unităţilor şcolare menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Art. 6. Hotărârea C.J.S.U. nr. 46/12.10.2020 se modifică în mod corespunzător potrivit dispoziţiilor prezentei hotărâri.

Art. 7.  Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi  primarului Municipiului Târgovişte,  în calitate de preşedinte al Comitetului  Local pentru Situaţii de Urgenţă.

A anunțat Prefectura Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top