fbpx

Platformă de știri și opinii

Iulian Vladu a preluat președinția PMP Dâmbovița și candidează pentru Camera Deputaților

in Actualitate/Politică by
Banner

Iulian Vladu, deputat PD și, mai apoi, deputat PDL, fost președinte al PDL și co-președinte al PNL Dâmbovița (după fuziunea PDL-PNL), revine în prim-planul politicii, alăturându-se foștilor democrat-liberali grupați în jurul lui Traian Băsescu.

Iulian Vladu a fost numit președinte al filialei dâmbovițene a Partidului Mișcarea Populară și a anunțat că este hotărât să pună umărul la relansarea partidului.

Bun organizator, cu rezultate notabile în colegiul Găești, Iulian Vladu reprezintă o achiziție valoroasă pentru PMP, care, în Dâmbovița, nu a reușit mare lucru la alegerile locale,

De altfel, Vladu este locomotiva PMP pentru alegerile parlamentare, el deschizând lista de candidaturi pentru Camera Deputaților.

Știrea privind revenirea sa în politică a fost furnizată chiar de Iulian Vladu, pe contul personal de Facebook:

“Da, este oficial! Revin în politică.
În calitate de președinte al PMP Dâmbovița voi candida pentru Camera Deputaților.

Revin în politică cu proiecte concrete de dezvoltare ale județului care în prezent sunt total ignorate de actualii guvernanți. Educație, locuri de muncă, business și infrastructură. Aceștia sunt cei 4 piloni pe care ne bazăm în dezvoltarea întregului județ. Cum voi face asta în calitate deputat? Cu toate resursele pe care le am la dispoziție. Și le am.

Mă voi lupta pentru Dâmbovița pe toate planurile. Am mai făcut-o de-a lungul timpului cu multe proiecte și am reușit. Oamenii locului știu!

Sunt și eu un om al locului și aici rămân să fac treabă! Nu candidez pe liste impuse de la centru, cu nume care nu sunt din zonă., cum se întâmplă la alte partide Eu știu toate problemele noastre locale. Iar acum vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor.

Revin! Cu soluții.”

Iulia Vladu a fost unul dintre liderii importanți ai PDL, partid pentru care, la alegerile din anii 2008-2012 a reușit să obțină rezultate spectaculoase în colegiul pe care îl reprezenta.

Rămâne de văzut dacă și alți lideri marcanți din fostl Partid Democrat Liberal, care nu au acceptat transformarea forțată în ”PNL-iști”, îi vor urma exemplul și vor pune umărul la construcția politică PMP.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top