fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița (Video): Sancțiuni în cuantum de 40.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor Anti-COVID-19

in Actualitate/Sănătate by
Banner

În ultimele 48 de ore a “plouat” cu sancțiuni, în Dâmbovița, pentru cei ce nu au respectat regulile de protectțe personală, adoptate la nivel național, pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19.

La data de 14 octombrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, activitățile de verificare pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 au continuat, fiind desfășurate pe raza întregului județ, în zonele aglomerate, piețe, societăți comerciale.

Sursa IPJ Dâmbovița

La activități au participat 403 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și polițiști locali, care au efectuat verificări la 110 societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost controlate și 217 mijloacele de transport.

Pentru neregulile constate, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 377 de sancțiuni contravenționale, în valoare de  16.250 de lei.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, purtați masca de protecție și respectați măsurile privind distanțarea fizică.

În data de 15 octombrie, acțiunea de verificare a respectarii prevedrilor legale s-au verificat 87 de obiective/locații si peste 100 de mijloace de transport în comun.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la suma de aproximativ 23.000 de lei.

Cumulat, pe cele 2 zile, cuantumul total al sancțiunilor a fost de 39.250 de lei.

Vă reamintim de linia TELVERDE – 0800800165 la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară. Au mai precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top