fbpx

Platformă de știri și opinii

Bălteni: Copil de 9 ani rănit grav de o placă de beton, căzută de pe o casă

in Actualitate by
Banner

Un accident grav a avut loc astăzi (16 octombrie) pe raza localității dâmbovițene Bălteni. Un minor de 9 a ani a fost prins sub o placă de beton, căzută de pe o casă dezafectată, lângă care copilul se juca. O ambulanță SMURD a preluat minorul și l-a transportat la spital.

Incidentul a avut loc, conform celor declarate de polițistii de la IPJ Dâmbovița, pe raza localitații Bălteni, la eveniment fiind solicitați să intervină polițiștii de la Poliția Orașului Răcari.

Echipa de cercetare a constat că minorul de 9 ani, în timp ce se juca în zona unei clădiri dezafectate, a fost rănit de o placă de beton desprinsă din acoperișul unei clădiri.

La locul incidentului au intervenit și pompierii de la ISU Dâmbovița prin detașamentul Titu (1 ASAS,1 Descarcerare, 1 SMURD) și G.I. Răcari (1 ASAS, 1 SMURD). Pâna la sosirea pompierilor, copilul a fost extras de sub placa de beton. O ambulață SMURD l-a preluat și l-a transportat de urgență la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art.196 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top