fbpx

Platformă de știri și opinii

Doi dâmbovițeni reținuți, după ce au furat 140 de anvelope, dintr-un camion

in Actualitate by
Banner

Doi dâmbovițeni, de 44 si 47 de ani, au fos identificați de polițisti, în dimineața zilei de 15 octombrie, după ce, în urmă cu trei zile, dăduseră “lovitura”, furând, dintr-un autocamion, 140 de anvelope, ce erau traportate la export, de către o societate comercială din România.

Conform unui comunicat de presă, al celor de la Poliția Română:

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au efectuat două percheziții, în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbați ar fi sustras, dintr-un autocamion, 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi bărbați, de 44 și 47 de ani, urmează a fi conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.”

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top