fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Claudia Gilia, mesaj de Ziua Internațională a femeilor din mediul rural

in Actualitate by
Banner

Joi, 15 octombrie 2020, de Ziua Internațională a femeilor din mediul rural, Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmbovița, a transmis un gând bun tuturor femeilor care trăiesc la sat și care se confruntă adesea cu probleme pe care, în mod normal, o femeie nu ar trebui să le cunoască.

“Astăzi, sunt cu gândul la toate femeile din mediul rural!

De Ziua Internațională a femeilor din mediul rural pe care le-am admirat mereu pentru puterea și tenacitatea de care dau dovadă zi cu zi, într-o lume în care se confruntă cu foarte multe probleme, ele știu întotdeauna să găsească soluții pentru familie și comunitate.

O lume care, încă, face deosebiri între femeia de la țară și femeia de la oraș, deosebiri care se reflectă adesea în calitatea vieții.

Femeile din mediul rural sunt obligate, adesea, să muncească mai mult, să facă față unor provocări mai diverse, în condițiile în care au acces mai greoi la educație și la un loc de muncă bine plătit. Sper că toate aceste lucruri să se schimbe într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Un viitor în care femeile să aibă aceleași perspective indiferent de locul în care au domiciliul.

Tuturor vă doresc multă sănătate și puterea de a trece mai ușor peste greutățile vieții!”, a scris Claudia Gilia pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Claudia Gilia 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top