fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan, președintele ales al CJD, la final de mandat de deputat PSD

in Actualitate by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a transmis un mesaj la final de mandat de deputat PSD de Dâmbovița.

Social-democratul a precizat că această perioadă de patru ani a fost una dintre cele mai frumoase din viață, din punct de vedere profesional.

Corneliu Ștefan va prelua, în curând, mandatul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și transmite că va fi partenerul tuturor dâmbovițenilor.

“Puţine sunt lucrurile cu care poţi compara sentimentul că ai muncit pentru ţara ta!

Am încheiat una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea din punct de vedere profesional, aceea de deputat, funcţie pe care, astăzi, am părăsit-o după 4 ani de mandat.

Au fost ani plini, cu multe realizări, a fost o luptă continuă pentru a aduce un plus în viaţa românilor, iar pentru acest lucru am pus la dispoziţia oamenilor toate cunoştinţele şi priceperea mea.

Pot spune cu mândrie că am făcut parte din echipa social-democrată din Camera Deputaţilor, care a pus umărul la cea mai bună guvernare din ultimii 30 de ani.

O perioadă s-a încheiat astăzi, alta urmează să înceapă cât de curând! Acum voi fi şi mai aproape de dâmboviţeni, în calitate de Președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vom face multe lucruri bune împreună în următorii 4 ani.

Avem planuri mari pentru judeţul nostru, idei realizabile, care au însă nevoie de un lucru pe care eu îl consider foarte important şi definitoriu pentru următorii 4 ani: munca de echipă.

TOŢI suntem responsabili pentru viitorul judeţului nostru, iar Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi partenerul tuturor dâmbovițenilor.”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top