fbpx

Platformă de știri și opinii

România – Austria, astăzi, ora 21.45, în Liga Națiunilor

in Sport by
Banner

România joacă astăzi împotriva Austriei, de la ora 21:45, în etapa a patra din Liga Națiunilor. Partida se va juca la Ploiești.

După înfrângerea cu Norvegia (0-4), România a căzut pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor. Elevii lui Mirel Rădoi au patru puncte, după trei meciuri. De partea cealaltă, Austria este lider, cu 6 puncte, la egalitate cu Norvegia. Austriecii vin la Ploiești pentru a răzbuna înfrângerea din tur, 3-2, singura victorie a României în mandatul lui Rădoi. Pe de altă parte, tricolorii trebuie să facă uitată impresia mediocră lăsată în dubla cu Islanda și Norvegia.

N-am fost în stare să-mi capacitez jucătorii pentru miza partidei cu Islanda. Acolo ni s-a rupt firul, cum se spune pe românește. A fost un moment în care jucătorii n-au știut cum să gestioneze acea necalificare și nici noi nu i-am ajutat. Iar după asta a venit rezultatul cu Norvegia, care explică totul
– a declarat selecționerul Mirel Rădoi înaintea confruntării cu Austria. Atmosfera s-a tensionat și mai mult în vestiarul naționalei după jocul cu Norvegia, la capătul căruia Ianis Hagi a făcut mai multe reproșuri băncii tehnice referitoare la pregătirea jocului.

Foto: gsp.ro

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top