fbpx

Platformă de știri și opinii

Încă două grădinițe trecute în scenariul 3 de învățare, din cauza COVID-19

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Încă două grădințe, din Dâmbovița, au fost trecute ( parțial) în scenariul 3 de învățare (scenariul roșu), din cauza epidemiei de COVID-19. Este vorba de două unitati școlare din Târgoviște și Valea Mare.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform Hotărârii nr.47 a CJSU Dâmbovița:

Art. 1. Până la data de 21.10.2020, inclusiv, Grupa mică B din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 1 Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Art. 2. Până la data de 20.10.2020, inclusiv, Grupa combinată (3-5 ani) din cadrul Grădiniţei cu Program Normal Valea Caselor, Valea Mare va funcţiona în scenariul 3.

Art. 3. În situaţia în care până la datele menţionate  la art. 1-2, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea grupelor din cadrul unităţilor şcolare menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Art. 4. Hotărârea CJSU nr. 46/12.10.2020 se modifică în mod corespunzător potrivit dispoziţiilor prezentei hotărâri.

Art. 5.  Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, precum şi  primarilor,  în calitate de preşedinţi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din următoarele unităţi administrativ-teritoriale: Târgovişte, Valea Mare.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top