fbpx

Platformă de știri și opinii

Dobra (localitate carantinată): Primarul ales cere ajutorul tinerilor din comună, pentru distribuirea de alimente

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Comuna dâmbovițeană Dobra este carantinată (parțial, doar satul Dobra) de câteva zile, după ce incidența cazurilor de coronavirus a fost în comunitate de 5,95/1000 de locuitori (cea mai mare din Dâmbovița). Primarul ales (la scrutinul din 27 septembrie), Daniel Nica (la rândul sau infectat cu noul coronavirus), a făcut un apel către tinerii din comunitate, pentru a ajuta la distribuirea de alimente, către locuitorii din satul carantinat, deoarece rudele acestora, ce vor să îi ajute cu alimente, nu pot pătrunde pe teritoriul localității, în perioda de carantinare.

Sursa foto-Jandarmeria Dâmbovița
Sursa foto-Daniel Nica/facebook

Dragi prieteni,

Avem nevoie urgent de patru-șase tineri din Dobra pentru voluntariat! Am primit mai multe cereri de la oamenii care vor sa trimită rudelor din sat pachete cu alimente sau medicamente. Ei nu pot trece de filtrele poliției, însă echipele de voluntari vor prelua pachetele și le vor duce la destinatari. Precizez că voluntarii vor purta echipamente sanitare de protecție, iar pachetele vor fi lăsate la poartă, după ce se ia legătura cu destinatarul, în condiții de maximă siguranță sanitară. Vă mulțumesc și aștept să-mi scrieți în privat pentru mai multe detalii! De asemenea, îi rog pe toți cei care sunt în astfel de situații sau au nevoie de ajutor, să mă contacteze sau să ia legătura cu persoana care coordonează voluntarii, la numărul de telefon: 0734420463.Vă mulțumesc și vă doresc tuturor multă sănătate!”

A scris Daniel Nica (13 octombrie,) pe pagina personală de facebook.

Dobra-iulie 2020 (foto arhivă)

Ulterior, într-o altă postare pe facebook, primarul ales al comunei Dobra a anunțat că toate persoanele infectate cu COVID-19, din localitate, se simt momentan bine.

“Din fericire, din câte știu, toți cetățenii din comuna noastră care au fost găsiți pozitiv la testele Covid-19, se simt bine și nu au avut nevoie de internare. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși cu toții!”

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top