C. S. M “Flacăra” Moreni, palmares impresionant după primele trei etape naționale la Motocros și Endurocross

in Actualitate/Sport by
Banner

După primele 3 etape naţionale la Motocros şi la Enduro cross, sportivii motoclubului “Flacăra” Moreni se pot mândri cu numeroase premii importante obținute prin muncă, exercițiu și concentrare. Clubul este unul mic, însă evoluțiile sunt constante și spectaculoase.

La ramura Enduro cross, premiile obținute la cele trei etape naționale sunt:

Bogdan Diaconescu – locul I la clasa Quad; Alin Drăgoi – locul II la clasa Expert;

Alexandru Iosifescu – locul IV la clasa Hobby;

Silviu Glodeanu – locul V la clasa Veterani.

De asemenea, premianții la ramura Motocros sunt:

Iasmina Stan – locul III la clasa Fete;

Ioana Fieraru – locul IV la clasa Fete (din păcate Ioana se află încă în recuperare şi nu va mai participa la celelalte etape, cum nu a participat nici la cea de-a III-a etapă);

Andrei Filip – locul III la clasa MX1;

Dacian Dăuş – locul IV la clasa MX2;

Romulus Necşoiu – locul IV la clasa Amatori MX2;

Robert Văcaru – locul V la clasa Amatori MX2;

Cristian Ghiculescu – locul IX la clasa Amatori MX2;

Mihai Pascu – locul IX la clasa Veterani 2. 

“Mai nimeni nu a crezut cu adevărat în consolidarea şi dezvoltarea Secţiei de Motociclism a C.S.M. Flacăra Moreni – cu excepţia mea, a conducerii şi a câtorva persoane apropiate. Nimeni nu a crezut că vom fi alături de toţi sportivii aşa cum ne-am asumat încă de la începutul acestui an. Dar iată că am fost şi vom fi permanent! Iar de la anul, cu mult mai mult întrucât avem rezultate notabile la nivel naţional. Este foarte important că am devenit mai mult decât o echipă! Suntem împreună şi am toată încrederea că vom fi pentru a readuce strălucirea şi performanţele de altă dată ale Moto Clubului Flacăra Moreni! Vă mulţumesc, dragi sportivi, pentru că aţi înţeles de la bun început ceea ce mi-am dorit şi că doar uniţi putem câştiga!!!”, a declarat Adrian Stângă, delegat oficial al Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal “Flacăra” Moreni. 

Trebuie amintit faptul că aceste performanțe au fost atinse datorită eforturilor depuse de către sportivi și de către managementul clubului. Felicitări tuturor campionilor și succes la următoarele competiții! 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.