fbpx

Platformă de știri și opinii

23 de unități școlare din Dâmbovița sunt în scenariul roșu!

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a actualizat lista unităților școlare care se încadrează în scenariul 3 de învățare (scenariul roșu). La momentul actual, sunt 8 unități școlare ce se află integral în scenariul 3.

“Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a aprobat HOTĂRÂREA nr. 46/12.10.2020 privind aprobarea scenariilor de funcţionare pentru unităţile de învăţământ/clase din judeţul Dâmboviţa, precum şi a altor măsuri. În toate unităţile administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Dâmboviţa se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pe o rază de 100 m în jurul unităţilor şcolare, în intervalul orar 07:00-20:00 dacă prin HCJSU Dâmboviţa nu s-au dispus alte măsuri.

Unitățile școlare trecute integral în scenariul 3 sunt: 4 unități școlare ( 2 școli și 2 grădinițe) din Dobra, localitate aflată în carantină. Școala și grădinița din Moțăieni, Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște (până în 14 octombrie) și Colegiul Econmic “Ion Ghica” din Târgoviște (până în data de 21 octombrie).

Parțial (doar anumite clase) se mai află în scenariul 3 de învățare clase ale unor unități școlare din Ocnița, Sălcioara, Cornățelu, Șotânga, Doicești, Moreni și Băleni. Cele mai multe unități școlare ce sunt trecute parțial în scenariul 3 sunt la Târgoviște (Seminarul Teologic “Sf Ioan Gura de Aur”, Grădinița cu program prelungit nr.15, Grădinița nr.3, Liceul tehnologic de Transporturi Auto, Școala Gimnazială “Vasile Cârlova”, Școala “Coresi” si Liceul tehnologic “Constantin Brâncoveanu”.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top