Virgil Guran (PNL), mesaj pentru social-democrați: “Nu voi ceda șantajului mediatic!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Suntem în perioada de precampanie electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie, campania propriu-zisă urmând să înceapă pe data de 6 noiembrie 2020. Dar săbiile se ascut de zor, iar calmul aparent, care domnește în spațiul public, nu e altceva decât liniștea de dinaintea furtunii.

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița și secretar de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului, a declarat recent că nu va fi niciodată intimidat de ceea ce a numit ”șantajul mediatic” practicat de adversarii politici.

Guran susține că nu PSD a câștigat un număr mare de primării în urma alegerilor locale, ci că victoria a fost a oamenilor gospodari, indiferent de culoarea politică.

Răspunzând acuzațiilor care îi sunt aduse de adversari, fruntașul liberal a declarat că nu va ceda șantajului mediatic, ci va continua să se implice în rezolvarea problemelor județului Dâmbovița.

„Dragi dâmbovițeni, dragi români! Campania electorală a trecut iar orizonturi repezi ne vor aduce încă una! În această campanie electorală am văzut mașinăria infernală de intoxicarea a PSD-ului turată la maxim!

Au aruncat în spațiul public minciuni, intoxicări, jumătăți de adevăr sperând să-și conserve privilegiile! Nu au reușit! «Oprișanii» au căzut rând pe rând! PSD se laudă că au câștigat alegerile având cei mai mulți primari! Se înșeală amarnic!

Alegerile le-au câștigat gospodarii din localitățile lor și nu partidul! În schimb, îngroziți de perspectiva viitoarelor alegeri, unde își vor reduce la jumătate locurile de parlamentari, au început un atac furibund, mincinos la adresa Guvernului României, a PNL-ului sau a mea personal.

Criza sanitară se adâncește iar băieții ăștia disperați de la PSD lansează numai minciuni mediatice! Aflăm de la ei că se instituie starea de urgență, că în ianuarie vor fi tăiate pensiile și salariile, că eu am vândut celor de la IVECO un teren. Toate sunt minciuni ordinare, iar timpul va dovedi cine minte și cine spune adevărul.

Probabil că lor le este greu să creadă faptul că o asemenea investiție, precum este investiția IVECO de la Petrești, a fost atrasă către județul nostru fără să servească interese personale sau de grup! Aceasta este maniera lor de a proceda! De aici și bogățiile celor care au condus județul acesta atâția ani.

Orice om de bună credință se poate adresa Primăriei Petrești și poate afla termenii și condițiile tranzacției cu IVECO. Da, m-am zbătut ca investitorii să vină în județul nostru pentru că este nevoie de dezvoltare și aici.

Dacă pentru asta pot fi vinovat atunci da, doresc să fiu condamnat! Dar vreau să îi privesc în ochi pe cei care mă acuză și sa aibă demnitatea să o facă direct, cu subiect și predicat! Nu prin campanii de presă plătite!

Nefiind asemeni lor, au realizat pericolul și m-au traformat în țintă! Nu este nici o problema! Rezist! Dar îi avertizez public că nu voi ceda șantajului mediatic, că vor avea în mine un adversar redutabil, că mă voi implica în continuare in rezolvarea problemelor județului, cu sau fără voia lor!

Săptămâna trecută prin eforturile Guvernului și ale Ministerului Sănătății au fost detașați la Târgoviște, din toate colțurile țării, trei medici ATI pentru că nu mai aveam NICIUNUL.

Este o realizare excepțională! Criza resursei umane nu poate fi acoperită prin achiziții! Dâmbovițenii în această pandemie pot avea acces la servicii medicale!O altă minciuna prin care se dorește manipularea românilor este legată de instituirea stării de urgență.

Președintele a asigurat că nu va decreta starea de urgență, Guvernul nu are în calcul o asemenea măsură, mai mult caută soluții pentru extinderea ajutoarelor acordate astfel încât economia să primească stimuli.

Criza sanitară și guvernarea țării în aceste momente dificile rămân adevăratele provocări ale zilelor noastre, nu minciunile PSD. Lor nu le pasă de nimic, doar de un eventual câștig electoral. Noi trebuie să guvernăm pentru oameni.”, a decalarat Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Sursa:  Facebook PNL Dâmbovița 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.