Pucioasa – Barurile și restaurantele se închid (la interior). Masca devine obligatorie și în spațiul public deschis

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Un alt oraș dâmbovițen va cunoaște rigorile specifice unei situații de urgență sanitară. Din cauza faptului că rata de incidență a cazurilor de îmbolnăvire cu COVID 19 a ajuns, la Pucioasa, la 1,81 cazuri/1000 de locuitori, CJSU a luat decizia de a închide, începând cu data de 12 octombrie, mai multe activități economice. De asemenea, s-a adoptat hotărârea ca pe raza orașului masca de protecție să devină un accesoriu obligatoriu, inclusiv în locurile publice deschise.

Hotărârea nr.45 din 12.10.2020

Art.1

Alin.1

Începând cu data de 12.10.2020 se restricționează, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și a activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noro,c de pe raza Orașului Pucioasa.

Alin.2

Începând cu data de 12 0ctombrie 2020 se restricționează organizarea si desfăsurarea activităților cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte de pe raza Orașului Pucioasa.

Art.2

Începând cu data de 11 octombrie 2020, înintervalul orar 06.00-20.00 se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție(astfel încât să acopere nasul si gura) în toate spatile publice de pe raza orasului Pucioasa (1,81 cazuri / mia de locuitori).

Obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice revine tuturor persoanelor ce au împlinit vârsta de 5 ani.

Se precizează în document. De la prevederile art.1 (alin.1 si 2) sunt exceptați agenții economici ce prepară hrană în interiorul localurilor pentru clienții cazați (în pensiuni sau hoteluri) și, de asemenea, agenții economici ce desfășoară activități de vânzare si plasare bilete loto și loz în plic.

Agenții economici, ce intră sub incidența hotărârii adoptate de CJSU Dâmbovița, vor fi informați despre noile prevederi de către reprezentanții Comitetului Local pentru Situații de Urgență Pucioasa.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.