fbpx

Platformă de știri și opinii

Municipiul Moreni trece la “scenariul roșu”, din cauza cazurilor de COVID-19. Ce se închide, ce e obligatoriu

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Și al doilea municipiu din județul Dâmbovița, după Târgoviște, a fost trecut, se poate spune, în scenariul roșu, din cauza cazurilor de COVID-19. Din data de 11 octombrie activitatea unor agenți economici a fost restricționată iar masca de protecție a devenit obligatorie și în spațiile publice deschise, la Moreni.

Conform unei decizii a CJSU Dâmbovița:

Sediu Primăria Moreni

Hotărârea nr.44 din 10.10.2020

Art.1

Alin.1

Începând cu data de 11.10.2020 se restricționează, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și a activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noro,c de pe raza municipiului Moreni

Alin.2

Începând cu data de 11 0ctombrie 2020 se restricționează organizarea si desfăsurarea activităților cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte de pe raza municipiului Moreni.

Art.2

Începând cu data de 11 octombrie 2020, în intervalul orar 06.00-20.00 se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție (astfel încât să acopere nasul si gura) în toate spatile publice de pe raza municipiului Moreni (1,54 cazuri / mia de locuitori).

Obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice revine tuturor persoanelor ce au împlinit vârsta de 5 ani.

Se precizează în document. De la prevederile art.1 (alin.1 si 2) sunt exceptați agenții economici ce prepară hrană în interiorul localurilor pentru clienții cazați (în pensiuni sau hoteluri) și, de asemenea, agenții economici ce desfășoară activități de vânzare si plasare bilete loto și loz în plic.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top