#stămacasă. 1-2 în Islanda, după o evoluție jenantă a tricolorilor

in Sport by
Banner

România a jucat execrabil la Reykjavik și a pierdut barajul cu Islanda mult mai clar decât o arată scorul. Practic, tricolorii au ajuns o singură dată periculos la poartă, la penalty-ul dictat după decizia VAR și transformat de Maxim. În rest, am asistat la o presiune constantă a gazdelor, cu Sigurdsson în mare formă, autor al unei duble, ce-i drept în fața unei apărări de carton a României. De neînțeles cum a ales Rădoi primul 11, în care a apărut proaspăt naturalizatul Camora, lângă alți jucători neconvingători de la CFR Cluj.

Mirel Rădoi: Nu meritam să ne calificăm

„La cum am disputat primele 45 de minute, cred că putem să vorbim că nu meritam să mergem mai departe. Am început lent, ştiam că sunt puternici, bine organizaţi. În prima repriză am avut şapte mingi pierdute în propria jumătate. Din păcate, n-am scăpat de ceea ce mi-a fost frică, să primim gol în primele 20 de minute. În repriza a doua am arătat mai bine, dar prea puţin pentru a merita să mergem la Euro”, a declarat tehnicianul selecționatei României.

Islanda: Halldorsson – Palsson, R. Sigurdsson, Arnason (Ingason ’86), Magnusson – Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson (Sigurjonsson ’83) – G. Sigurdsson, Finnbogason (Sightorsson ’75). Selecţioner Erik Hamren;


România: Tătăruşanu – Manea, Burcă, Bălaşa, Camora – Stanciu (Cicâldău ’87), Creţu, Maxim (Keşeru ’80) – Deac (Iancu ’46), Alibec (Puşcaş ’46), Maxim (I. Hagi ’46). Selecţioner Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: R. Sigurdsson ’62 / Maxim ’36, Iancu ’90+5

Au marcat: Gylfi Sigurdsson ’16 şi ’34 / Maxim ’63 (p)

Distribuie pe
Banner