fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița vrea la parlamentare un scor mai bun decât cel de la locale

in Actualitate/Politică by
Banner

Social democrații dâmbovițeni au încheiat primul Comitet Executiv de după alegerile locale din 27 septembrie. Deși au câștigat alegerile în Dâmbovița, cei de la PSD au hotărât și sancțiuni pentru organizațiile care nu au performat la recentul scrutin.

Conferintă de presă PSD Dâmbovița-8 octombrie 2020

“Pe primul loc (alegerile localele) este Valea Dâmboviței cu 51,65%, pe locul 2 zona Titu, localitățile din jur, 48,16%, pe locul trei zona Răcari, 45,24% (…) Pentru a revitaliza viața politică, în anumite organizații, am luat decizii de înlocuire a unor președinți de organizații în 9 localități si am numit conduceri interimare, care să se ocupe în principal de alegerile parlamentare“, a anunțat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Cele nouă organizații sunt: Titu, Răcari, Băleni, Dărmănești, Finta, Lucieni, Cornești, și Găești (tot fostul președinte al organizației Găești, candidatul pentru postul de primar, care a pierdut alegerile).

Începând de astăzi (8 octombrie) am intrat în precampanie electorală” pentru alegerile parlamentare, a mai anunțat Corneliu Ștefan. Social democrații au anunțat chiar că, începând de săptămâna viitoare, se va finaliza lista de candidați ai PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare.

Pe lista pentru alegerile parlamentare se vor regăsi trei din actualii parlamentari ai PSD (Corneliu Ștefan nu va mai candida, fiind câștigătorul postului de președinte al CJ Dâmbovița, iar Marian Țachianu a obținut postul de primar la Braniștea și de asemenea nu va mai candida pentru un post de parlamentar). Corneliu Ștefan a anunțat ca scorul pe care PSD îl va obține la “parlamentare” va fi mai mare decât cel de la alegerile locale din 2020.

 

Banner

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top