fbpx

Platformă de știri și opinii

Islanda – România, un meci pentru istorie. Astăzi, ora 21.45

in Sport by
Banner

Islanda și România se întâlnesc azi, de la ora 21:45, într-o partidă din semifinalele „barajului” pentru EURO 2020. Partida se joacă într-o singură manșă, în deplasare, și va fi televizată de PRO TV.

Dacă vor trece de Islanda, „tricolorii” vor înfrunta învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, tot în deplasare, pentru un loc la Campionatul European din vara anului viitor.

Acest meci de la Reykjavik, din semifinalele barajului pentru Euro 2020, ar fi trebuit inițial să se joace pe 26 martie. Dar, din cauza pandemiei, a fost amânat pe 4 iunie. Și mutat din nou, pe 8 octombrie.

Echipe probabile:

Islanda (4-4-2): Halldorsson – Pallson, Arnason, R. Sigurdsson, Skulason – J. Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason – Sigthorsson, A. Finnbogason
Rezerve: Kristinsson, Runarsson, Saevarsson, Ingason, Eyjolfsson, Magnusson, Kjartansson, Traustason, Bodvarsson, Hermannsson, A. Gudmundsson, Sigurjonsson, Anderson
Selecționer: Erik Hamren

România (4-3-3): Tătărușanu – Hanca, Dr. Grigore, Burcă, Camora – Maxim, Al. Crețu, N. Stanciu – Alibec, Pușcaș, Mitriță
Rezerve: Fl. Niță, Lazar, Cr. Manea, Toșca, M. Bălașa, Bancu, C. Deac, R. Marin, Cicâldău, I. Hagi, Keșeru, G. Iancu
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: „Laugardalsvollur” (Reykjavik) 
Arbitru: Damir Skomina. Asistenți: Jure Praprotnik, Robert Vukan (toți din Slovenia)

„Va fi o partidă dificilă. Au un antrenor (n.r. Erik Hamren) care s-a apucat de antrenorat în 1981, atunci când eu m-am născut. Și avantajul băncii tehnice îl are tot Islanda. Vorbim de un antrenor cu mare experiență, cu mare personalitate, care a demonstrat asta. Avem mai multe planuri de joc, trebuie să ne gândim că ostilitățile vor decurge în favoarea noastră, dar și invers. Trebuie să fim conștienți că poate fi un joc de 120 de minute. Suntem pozitivi, încrezători. Toți băieții au reacționat foarte bine. 

Vom încerca să fim tot timpul în terenul adversarului. Dacă spun asta, v-am dat detalii despre ce va urma diseară. Ne bucură că există concurență. În momentul de față, competivitate între jucători e foarte ridicată”, a declarat selecționerul României, Mirel Rădoi, în conferința de presă dinaintea partidei. 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top