Sportivii motoclubului “Flacăra” Moreni, din nou în fruntea clasamentelor naționale

in Actualitate/Sport by
Banner

Sportivii Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni au reușit să surprindă din nou și să demonstreze că performanțele sunt posibile numai prin perseverență.

De această dată au participat la cea de a III-a etapă a Campionatului Naţional Individual al României la Endurocross, etapă care s-a desfăşurat pe circuitul de la Feleacu – Cluj, pe un traseu bine pus la punct.

Astfel, sportivii de la ramura Endurocross s-au întors la Moreni cu locul I la clasa Expert – Alin Drăgoi (clasându-se după această victorie pe locul II la nivel naţional) şi locul II la clasa Quad – Bogdan Diaconescu (tot locul II la nivel naţional).

De asemenea, Alexandru Iosifescu (clasa Hobby) şi Silviu Glodeanu (clasa Veterani) au obţinut puncte importante în clasamentul naţional.

,,Suntem un motoclub mic, acum, dar cu o tradiţie pe care alte cluburi nu o au în motociclismul din România.

De când am început consolidarea şi dezvoltarea Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Moreni Flacăra Moreni, sportivii noştri (atât de la ramura Motocros, cât şi de la ramura Endurocross) au făcut paşi foarte importanţi şi evoluează din ce în ce mai bine în competiţiile naţionale.

Victoriile lor şi clasarea pe locuri cât mai bune în clasamentele naţionale sunt încă o dovadă că se poate atunci când vrei cu adevărat! Toate acestea nu ar fi fost posibile fără determinarea şi pasiunea riderilor, dar mai ales fără sprijinul constant acordat de municipalitatea morenară.

Mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru delegarea oficială Primarului municipiului Moreni, Constantin Dinu şi Managerului C.S.M.

Flacăra Moreni, Gabriel Paraschiv. Împreună, am creat o adevărată echipă! Şi, alături de sportivii noştri, motociclismul morenar va fi cu mult mai mult decât a fost până acum!!!”, a declarat Adrian Stângă, delegat oficial al Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni.

Banner