fbpx

Platformă de știri și opinii

IPJ Dâmbovița a intensificat acțiunile de control, privind respectarea măsurilor anti COVID-19

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Pe fondul numărului de cazuri de COVID 19 înregistrate (în ultima vreme), pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu suportul Jandarmeriei și al Poliției Locale, au intensificat activitățile de verificare a aplicării măsurilor de combatere și prevenire ale efectelor pandemiei de COVID 19.

În ultimele 24 de ore (2-3 octombrie) au fost verificate peste 200 de obiective/locații cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă (n.m. prin Legea nr.55/2020).

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 2500 de lei.

De asemenea au fost verificate peste 80 de mijloace de transport în comun.

Cei de la IPJ Dâmbovița recomandă să păstrati distanțare fizică, purtarea măștii de protecție, precum si respectarea modului de organizare a evenimentelor. De asemenea evitarea, pe cât posibil, a expunerii la riscuri.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, astfel vă protejati pe dumneavoastră si pe cei din jur.

Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți să conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.”

Se precizează într-un comunicat de presă al celor de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top