Premii pentru “Clubul Victorioșilor” de Ziua Zâmbetului

in Actualitate/Cultură/Educație by
Banner

În zilele de 2 și 3 octombrie, două reprezentante ale Clubului Victorioșilor din Târgoviște au marcat Ziua Mondială a Zâmbetului prin participarea la Festivalul Internațional “Ziua Zâmbetului de Copil”, la Piatra Neamț.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală “STAR” și a ajuns la cea de-a X-a ediție. Copii și tineri din toată țara s-au reunit într-un excelent spectacol de muzică, pe scena Casei de Cultură din Piatra Neamț. De la distanță au participat, prin intermediul platformelor video online, și concurenți din străinătate.

Cele două reprezentante ale județului Dâmbovița sunt Ștefania Marina și Clara Sav Scripcariu. Ele se pregătesc din punct de vedere muzical cu prof. Viorica Mihalache și amândouă au urcat pe locul I pe podium. 

Clara Sav Scripcariu a obținut trofeul categoriei (8 ani) la muzică ușoară, un premiu special și premiul I pentru secțiunea de desene, iar Ștefania Marina (7 ani) s-a clasat pe locul I la muzică ușoară, pe locul I la muzică populară și pe locul al II-lea la desen.

Evenimentul s-a desfășurat respectând toate normele sanitare în vigoare și a fost extrem de bine primit de către concurenți deoarece, în vreme de pandemie, puțini organizatori și-au asumat o bună organizare, astfel încât toată lumea să se simtă în siguranță.

Felicitări reprezentantelor județului Dâmbovița, Clara și Ștefania, cele care vă recomandă să începeți fiecare zi cu un zâmbet!

Și tot o recomandare din partea lor este să călătoriți. Dacă sunteți în căutare de idei de locuri deosebite, Clara, prin vlog-ul Clar cu Clara, realizat cu sprijinul echipei Talent TV, vă prezintă în fiecare zi de luni locuri de vizitat din România. Despre festivalul de la Piatra Neamț și despre obiectivele turistice din zonă vă va povesti în episodul următor, episodul nr. 15!

Banner