fbpx

Platformă de știri și opinii

Actiune politia COVID 19

(Video) Amplă acțiune a IPJ Dâmbovița, pe linia prevenirii răspândirii COVID 19

in Actualitate by
Banner

A “plouat” cu amenzi, în urma unei acțiuni a polițiștilor de la IPJ Dâmbovița. Acțiunea a avut loc, în data de 1 octombrie, la nivelul județului Dâmbovița si a avut ca scop verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, în piețe, magazine, supermarketuri, terase, în zonele frecventate de cetățeni, cât și în mijloacele de transport în comun.

Au fost verificate 52 de societăți comerciale. De asemenea au fost verificate 50 de mijloace de transport în comun, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la respectarea măsurilor de distanțare socială și protecție individuală.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, 50 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție personală, în valoare de 2500 de lei.

Acțiunile vor continua și în perioada urmatoare, au mai transmis polițiștii de la IPJ Dâmbovița.

La TELVERDE 0800800165 se pot sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19, au mai anunțat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top