fbpx

Platformă de știri și opinii

Cristian Stan: “Niciun alt transportator nu va mai opera la Târgoviște, în afara celui al primăriei”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Recent reales în functia de primar al Municipiului Târgoviște, Cristian Stan a anunțat că pe teritoriul orașului nu va mai fi permis niciunui transportator de persoane, în afara celui al administrației locale, să își desfășoare activitatea. Toți transportatorii externi vor avea doar stații de capăt, la intrarea în oraș, fără stații în interiorul orașului.

Cristian Stan-2 octombrie 2020

“Nu vom mai tolera ca niciun transportator, în Municipiul Târgoviste, să se comporte ca și cum nu există legislație. Vom asigura integral transportul în Municipiul Târgoviște, în momentul în care toate cele 28 de autobuze Merecedes-Benz vor ajunge și nu vom mai permite niciunui alt transportator sa facă transport local în Târgoviște. Vor avea stații de capăt, unde vor putea să vină. Operatorul târgoviștean (n.red. Servicii Publice Municipale) va asigura un transport decent, civilizat, la costuri normale. Aceasta este si o obligatie, prevăzută în ghidul de finanțare pe proiectul de modernizare a transportului public din Târgoviște.” A spus Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă,susținuta la sediul PSD Dâmbovița.

La Târgoviște trasportul public local este asigurat de o societate a Primăriei, (Servicii Publice Municipale), ce a preluat atribuțiile privind transportul public, de la o societate privată (AITT) în anul 2019.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top