fbpx

Platformă de știri și opinii

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League

in Sport by
Banner

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League, după ce a trecut de KuPS Kuopio, campioana Finlandei, cu scorul de 3-1, în play-off-ul preliminariilor.

Au marcat: Rondon ‘5, ’56, Debeljuh ’42 / Udoh ’90+1.

Declarații la finalul partidei:

“Ştiam că adversarul este foarte puternic. Prima repriză a fost echilibrată. Noi la fază fixă am înscris şi cred că acolo s-a făcut diferenţa. La 3-0 puțin ne-am relaxat pe final şi am primit acel gol care m-a deranjat puţin, dar ne-am calificat şi e ceva fantastic. Foarte multă muncă, multă pasiune, jucători care vor ceva de la viaţă şi de la fotbal şi până la urmă munca ne-a răsplătit şi pe mine şi pe jucători. Mă temeam că jucătorii mei nu o să înţeleagă mesajul meu. Dacă am câştigat, înseamnă că am reuşit să transmit acest mesaj. Lui Rondon tot timpul i-am reproşat că nu caută poarta prea des. Astăzi a înscris două goluri fantastice”, a spus Petrescu la Digi Sport.

“Mă bucur că CFR e o echipă europeană, pentru al doilea an în grupe. Cred că e o performsnţă extraordinară pentru o echipă din România. Cred că putem în continuare să producem surprize, să aducem bucurie tuturor suporterilor CFR-işti. În mare parte cred că am reuşit să controlăm jocul din punct de vedere tactic şi cred că acesta a fost atuul nostru. Ne dorim mai mult, nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, nu doar o calificare. Trebuie să ne propunem obiective îndrăzneţe”, a spus Bilaşco, managerul sportiv al ardelenilor, la Digi Sport.

“O victorie importantă, doi ani la rând ne calificăm în grupe. Cred că echipa aceasta a demonstrat că are valoare şi felicit pe toată lumea. Această victorie este şi pentru suporteri. Sperăm ca suporterii, dacă vin pe stadion, să vadă câteva echipe bune. S-a demonstrat încă o dată că putem, că avem valoare. Aş vrea echipe de renume ca adversare, ca în trecut. În trecut am demonstrat că putem să batem pe oricine. Trebuie să ne bucurăm astăzi şi de mâine trebuie să ne pregătim pentru meciul de duminică”, a declarat Camora la Digi Sport.

“Am strigat în vestiar: <Să vină Milan>. Este echipa mea de suflet, îi aştept de mult timp. Ei au mai fost şi acum trei ani în România, când au jucat cu Craiova, dar acum aş vrea să-i avem noi adversari”, a spus Păun la Digi Sport.

  • CFR Cluj și-a început aventura europeană în preliminariile Champions League. După ce a trecut în primul tur de Floriana (Malta), echipa lui Dan Petrescu a fost eliminată dramatic de Dinamo Zagreb (Croația). Pentru ardeleni au urmat turul trei preliminar al Europa League, unde a trecut de Djurgarden (Suedia), scor 1-0 (golul a fost marcat de Vinicius) și play-off-ul cu KuPS Kuopio, scor 3-1.
  • Tragerea la sorţi a grupelor Europa League va avea loc vineri.
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top