UPDATE! Dâmbovița: Un adolescent a plecat de acasă. Polițiștii îl caută

in Actualitate by
Banner

Update 21:05

“O veste excelentă! Copilul a fost găsit în viață! E bine!”, a scris Ion Leonard Dicu, primarul comunei Pietroșița, pe pagina sa de Facebook .

Foto: Georgian, după ce a fost găsit

(Sursa: Facebook Ion Leonard Dicu

Georgian Atanasie are 15 ani și, din fericire, nu a pățit nimic rău după ce ore în șir a fost dispărut și nimeni nu a știut nimic despre el. 

Din postările de pe pagina sa de Facebook reiese că este un copil foarte sensibil deoarece promovează adesea copii și oameni bolnavi, aflați în nevoie. 

Știrea inițială

La data de 29 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați cu privire la faptul că ATANASIE GEORGIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Băiatul are 15 ani și este din Dealu Frumos, comuna Pietroșița, județul Dâmbovița. 

La data plecării, adolescentul purta pantaloni de trening, hanorac de culoare verde și era încălțat cu pantofi sport negri.

Semnalmente: 1.75 m înălțime, 65 de de kilograme greutate, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

Băiatul ar fi fugit de acasă deoarece părinții lui tocmai ce descoperiseră că acesta a cheltuit 2000 de lei de pe cardul lor pentru niște jocuri de noroc pe internet. 

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Banner