fbpx

Platformă de știri și opinii

Update: 22 de unități școlare din Dâmbovița trecute în “scenariul roșu” de învățare. Vezi unde se învăță doar on line

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (CJSU) a aprobat, în data de 29 septembrie, trecerea la scenariul roșu de învățare (scenariul 3) pentru 22 de unități școlare din Dâmbovița. Este vorba de 4 grădinițe, 4 licee și 14 școli din județul Dâmbovița.

Măsura este luată pentru a preveni răspândirea virusului COVID 19.

Conform Hotărârii 31/29.09.2020, a CJSU Dâmbovița:

Art. 4 În situația în care unitațile școlare/clasele, pentru care a fost aprobat scenariul de funcționare 3, DSP nu semnalează niciun impediment, acestea își vor relua activitatea în scenariul anterior prin hotărârea de suspenadare a activității față în față.

În momentul de față, în județul Dâmbovița, sunt 84 de unități școlare ce funcționează dupa scenariul verde (scenariul 1-față în față), 65 după scenariul galben (scenariul 2-mixt,fată în față și on line) și 22 de unități ce funcționează după scenariul roșu (scenariul 3-exclusiv on line).

Unități școlare în scenariul rosu, în Dâmbovița

În scenariul 3 sunt: Liceele “Bălașa Doamna” (2 clase), “Petru Cercel” (1 clasă), din Târgoviște, Colegiul “Nicolae Titulescu” din Pucioasa. Două grădinițe din Ocnița și câte una din Fieni și Cândești Vale. La mai multe școli din Corbii Mari și Odobești se învață tot după scenariul roșu (exclusiv on line). De asemenea la școala “Ion Mareș” din Vulcana Băi, școlile gimanziale de la Nucet , Lucieni și Glodeni. Dar și la Școala “Ioan Alexandru Brătescu Voinești” din Târgoviște (doar o clasă-1A).

Update:

Au fost trecute în scenariul roșu (scenariul 3) și clasa a XII-a G, din cadrul Colegiului Național “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște și clasa a XII-a D, din cadrul Colegiului Economic “Ion Ghica” din  Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top