Mesajul lui Constantin Ana, după ce a fost reales primar al orașului Pucioasa

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

După ce locuitorii orașului Pucioasa l-au votat din nou pe Constantin Ana, edilul transmite un mesaj de mulțumire și menționează că la baza succesului pe care l-a atins este sinceritatea.

Social-democratul Constantin Ana a înregistrat un scor de 75% din numărul total de voturi și este primarul care a reușit să implementeze nu mai puțin de 18 proiecte cu bani europeni la Pucioasa.

“SINCERITATE!

Acesta a fost cuvântul cheie al campaniei electorale pentru alegerile locale de la Pucioasa și poate chiar al întregului mandat 2016 – 2020!

Cele două luni în care ne-am deplasat din casă in casă m-au convins că am procedat corect!

Dialogul meu permanent și sincer cu cetățenii orașului, în cei patru ani de mandat cât și în campania electorală, a creat o relație atât de solidă între noi încât acum victoria mea și a echipei mele pare doar o consecință naturală a legăturii create!

Cat despre proporțiile scorului explicațiile sunt la fel de simple. Si tin tot de SINCERITATE!

Noi am venit cu un program complet, un program muncit, un program sincer, pe care l-am prezentat uitându-ne în ochii oamenilor.

Ceilalți insă, au ales sa împartă minciuni și ură, asta în timp ce oamenii simpli se străduiau în zadar să găsească un gram de adevăr și de sens în vorbele lor!

La final fiecare a cules ce a semănat!

Noi, cei mulți, savurăm astăzi gustul dulce al unei victorii uriașe, ce ne obliga pe mine și echipa mea, la performanțe pe măsură!

Celorlalți nu le rămâne decât să se trezească!

Iar eu nu îi pot ajuta decât cu un pahar de apă rece și curată de la robinet!!!

Mulțumesc, Pucioasa!!!”, a scris Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Constantin Ana 

Banner