Ionel Petre: “ALDE a pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița și candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, a transmis un mesaj de mulțumire dâmbovițenilor și a subliniat faptul că partidul al cărui membru este nu se va opri aici.

“Oameni buni, dragi colegi, dragi dâmbovițeni,

Suntem la finalul unui examen electoral solicitant, la capătul unui drum care înseamnă, de cele mai multe ori, începutul unui drum nou.

Din păcate, la aceste alegeri a contat doar votul politic, mai puțin oamenii care s-au aflat în spatele siglelor de partid.

Mulțumesc colegilor noștri care au reușit să păstreze încrederea membrilor comunităților din care fac parte, în timp ce alți foști colegi ne-au părăsit înainte de bătălie sau pe câmpul de luptă al bătăliei politice, iar gestul lor a afectat toată echipa noastră.

ALDE a pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război, noi, membrii partidului, nu meritam acest lucru. Cu o nouă abordare, cu consecvență și cu hotărâre, ALDE poate merge mai departe.

Nu avem răgazul să analizăm pe-ndelete ce s-a întâmplat pentru că trebuie pregătite următoarele bătălii politice.

Mulțumesc din suflet tuturor dâmbovițenilor! Mesajul lor este important pentru mine!”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Ionel Petre

Banner