fbpx

Platformă de știri și opinii

Glod: Tânăr de 19 ani rănit, după ce o mașină a intrat într-un stâlp

in Actualitate by
Banner

Un accident, ce se putea avea consecințe tragice, a avut loc pe raza localității Glod, pe DN 71. Un tânăr, de doar 19 ani, a avut noroc și a scăpat doar cu răni ușoare, după ce mașina în care se afla, ca pasager, a fost scăpată de sub control de șofer (un alt tânăr, de doar 20 de ani), iar ulterior a distrus un stâlp de la marginea drumului, oprindu-se în gardul unei case.

Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe raza localității Glod.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, pe raza localității Glod, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășirea a unui autovehicul și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, izbindu-se de gardul unui imobil și de un stâlp.

În urma impactului, o persoană de 19 ani, pasager în autoturism, a fost rănită ușor.

În cauză, polițiștii au întocmit un doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Câteva recomandări ale polițiștilor pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere:

Asigurați-vă temeinic înainte de a efectua orice manevră în trafic!

Adoptați o manieră prudentă de conducere și adaptați în permanență viteza de rulare la condițiile meteo și de drum.

Evitaţi orice altă preocupare ce v-ar putea distrage atenţia în timpul deplasării.

Păstraţi o distanţă mai mare faţă de autovehiculul din faţă, astfel încât să puteţi opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte subit. Nu frânaţi brusc!

Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosit sau dacă ați consumat băuturi alcoolice!

De asemenea, pasagerilor din autovehicule, polițiștii le reamintesc că este necesar să poarte centura de siguranță și că trebuie să evite să distragă atenția conducătorului auto în timpul deplasării.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top