Cristian Stan câștigă Primăria Târgoviște cu peste 65% din voturi

in Actualitate/Politică by
Banner

Duminică, 27 septembrie 2020, târgoviștenii l-au reales primar pe Daniel Cristian Stan. Scorul înregistrat de candidatul PSD pentru Primăria Târgoviște este unul fără precedent la nivelul municipiului.

Peste 65% dintre oamenii cu drept de vot au ales ca Daniel Cristian Stan să fie primar al municipiului Târgoviște pentru încă 4 ani. 

De asemenea, Partidul Social Democrat va avea și majoritate în Consiliul Local Municipal Târgoviște. 

Și președinția Consiliului Județean Dâmbovița a fost câștigată tot de PSD, prin deputatul Corneliu Ștefan, iar în întreg județul Dâmbovița au fost votați 63 de primari social-democrați. 

“Voi începe prin a mulțumi târgoviștenilor pentru încrederea pe care au acordat-o Partidului Social Democrat, pentru încrederea pe care au acordat-o echipei de cobsilieri, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie, ca și candidat la funcția de primar.

Este cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD la Târgoviște, cu un procent, pe ceea ce înseamnă primarul, de pese 65%, și de peste 50% pe ceea ce înseamnă votul politic pe Consiliul Local, ceea ce înseamnă că vom avea din nou majoritate în Consiliul Local, deci vom avea din nou cadrul necesar pentru a continua proiectele de dezvoltare a municipiului Târgoviște și chiar pentru noi este o noapte foarte frumoasă.

Scorul pe care l-a înregistrat PNL la nivelul candidatului ca primar este unul undeva în jur de 16%-17%. Nu-mi aduc aminte ca un candidat de la un partid aflat la guvernare să fi obținut un scor atât de mic.

(…) Am spus la finalul campaniei că târgoviștenii sunt mult mai inteligenți decât îi cred unii și iată că am avut dreptate și am reușit să ne atingem obiectivelor.
Vreau să îl felicit din toată inima pe Corneliu Ștefan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Este cel mai tânăr președinte al Consiliului Județean pe care acest județ l-a avut.

A avut o luptă extraordinar de dificilă!
Le mulțumesc târgoviștenilor! Chiar este o noapte, o dimineață frumoasă, aici, la Partidul Social Democrat și este o încununare a eforturilor pe care le-am făcut cu toții, pe de-o parte cei din administrația publică locală, la nivel de primării, ani și ani de zile de muncă, iar pe de altă parte este și o răsplată a unei campanii corecte, bazată pe proiecte, fără atacuri (…).

E un electorat dâmbovițean matur și care a știut să aleagă ce e mai bine pentru comunitățile de care aparține.
Vreau să felicit, de asemenea, și pe colegii mei din Consiliul Județean Dâmbovița pentru victoria obținută. De asemenea, pe colegii mei din Consiliul Local Târgoviște, pe toți candidații Partidului Social Democrat la primăriile din județul Dâmbovița unde putem înregistra niște surprize colosale.

Gândiți-vâ numai la rezultatul de la Odobești, unde un tânăr aruncat în această campanie electorală cu o lună de zile înainte de vot a pierdut a pierdut la vreo 200 de voturi bătălia cu primarul fost PSD, trecut la PNL. 

Încă o dată va mulțumesc!”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Banner