Corneliu Ștefan este noul președinte CJD. PSD a câștigat alegerile în 63 de localități din Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

După primele rezultate, aflăm că Partidul Social Democrat a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, noul președinte ales fiind deputatul Corneliu Ștefan.

De asemenea, social-democrații au fost votați în 63 de unități administrativ-teritoriale din totalul de 89 din județul Dâmbovița.

Primarii PSD au câștigat la Târgoviște (cu peste 65%), la Moreni, la Fieni, la Pucioasa și în 59 de comune.

Iată care sunt primele declarații ale candidatului care a câștigat președinția Consiliului Județean Dâmbovița, deputatul PSD Corneliu Ștefan:

“Astăzi, echipa PSD Dâmboviţa a înregistrat un scor istoric, un scor pe care nu l-a obținut niciodată organizația PSD în județul nostru.

Vreau în primul rând să mulțumesc dâmbovițenilor, vreau în al doilea rând să mulțumesc echipei PSD Dâmboviţa, tuturor primarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni, parlamentarilor, tuturor membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat Dâmbovița, pentru munca depusă, pentru efortul depus ținând cont de această perioadă grea pe care o traversăm cu toții.

La nivelul județului Dâmbovița, Partidul Social Democrat a câștigat 63 de primării, 63 de colegi vor conduce primăriile din județul Dâmbovița, din partea Partidului Social Democrat.

Așa cum am spus la începutul campaniei, ne dorim să câștigăm minim orașele pe care le avem astăzi și municipiile.
În municipiul Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a câștigat cu peste 65%, și vreau să mulțumesc tuturor târgoviștenilor.

Încă o dată am dat dovadă că avem cea mai bună echipă și la Târgoviște, și la nivelul județului Dâmbovița, și munca primarului PSD a fost apreciată de târgovișteni. Am câștigat municipiul Moreni, orașul Pucioasa, orașul Fieni, și 59 de comune.

Mulțumesc dâmbovițenilor, mulțumesc tuturor cetățenilor din județul nostru, și așa cum spus, de la începutul perioadei de precampanie și la începutul perioadei de campaniei, venim în fața dâmbovițenilor cu un proiect politic puternic. Un proiect politic-administrativ care să se reflecte în nevoile dâmbovițenilor. 

La nivelul Consiliului Județean Dâmbovița avem un scor istoric. După numărarea aproape a 50% din secțiile de vot, se pare că avem aproape 50% pentru consilieri județeni și peste 50% pentru președintele Consiliului Județean.

Vreau să mulțumesc încă o dată dâmbovițenilor pentru încrederea acordată. Vreau să mulțumesc colegilor mei din Partidul Social Democrat, și vreau să vă spun astăzi, la finalul campaniei, că așa cum am promis de fiecare dată, voi fi alături de toți dâmbovițenii, voi fi alături de toate proiectele pe care noi ni le-am propus pentru județul Dâmbovița.

Mâine sau poimâine, cel târziu, vom veni în fața dumn cu rezultatele finale, dar, cu siguranță, și la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița și la nivelul municipiului Târgoviște vom avea majoritate din partea Partidului Social Democrat și vom duce la bun sfârșit proiectele pe care noi le-am propus și în județ, și în Târgoviște și în toate localitățile pentru dâmbovițeni.

Vă mulțumesc mult de tot! Vreau să mulțumesc colegilor mei! Vreau să mulțumesc echipelor din fiecare localitate, vreau să mulțumesc și celor care au câștigat, și celor care au pierdut și nu în ultimul rând, vreau să le aduc aminte și dâmbovițenilor, dar și contracandidaților noștri că a fost cea mai curată campanie pe care a putut să o facă un partid politic, a fost cea mai corectă campanie și nu în ultimul rând, a fost o campanie bazată pe proiecte și adresată dâmbovițenilor.

Vă suntem recunoscători și întotdeauna vom fi în rândul dumneavoastră! Mulțumim mult de tot! Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis Corneliu Ștefan dâmbovițenilor. 

Banner