Platformă de știri și opinii

Adrian Țuțuianu recunoaște înfrângerea PRO România, în Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Liderul PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a reacționat, pe pagina personală de facebook, după rezultatul, considerat de unii dezastruos, obținut de formațiunea pe care o conduce, în județul Dâmbovița.

Deși a declarat, în mai multe rânduri, înainte de alegerile din 27 septembrie, că formațiunea pe care o conduce va fi „revelația alegerilor” locale, din județul Dâmbovița, și că Pro România va câștiga cel puțin 20 de primării în Dâmbovița, iar el va obține președinția CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a fost nevoit să-și recunoască înfrângerea și implicit faptul că declarațiile, de dinainte de scrutinul din 27 septembrie, au fost cel puțin exagerate.

Sursa foto- Adrian Țuțuianu/facebook

„A fost o zi grea și cred că o resimțim cu toții. A fost o zi plină de învățăminte și cred că am învățat cu toții. Rezultatul este departe de cel așteptat, raportat la munca uriașă din aceste luni și raportat la calitatea oamenilor.”

(…)

„Îi felicit pe toți aleșii noștri locali, mai ales pe cei care și-au primit „botezul” în administrațiile locale. Îi felicit pe cei doi primari PRO de la Șelaru și Vârfuri. Îi felicit pe toți consilierii locali și județeni. Suntem al treilea partid la nivel județean.P.S: NU REGRET NICI MĂCAR O SECUNDĂ că am ales PRO ROMÂNIA și am rămas aici, după toate invitațiile din trecut. NICIO SECUNDĂ. Iar asta trebuie să vă motiveze și pe voi, de-acum încolo.(…)

A scris, între altele, Adrian Țuțuianu, pe pagina sa de facebook. La nivelul CJ Dâmbovița, în afară de PSD și PNL, PRO România este singura formațiune politică ce a reușit să treacă de pragul de 5% din voturi și implicit să câștige mandate de consilier județean, pentru perioada 2020-2024.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top