(VIDEO)Corneliu Ștefan (PSD): “Am votat pentru viitorul copiilor noștri!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a votat duminică dimineață, în jurul orei 10.30, la secția nr. 12, din incinta Liceului Teoretic “Petru Cercel” din Târgoviște.

Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru postul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a fost însoțit de senatorul Titus Corlățean, primarul Daniel Cristian Stan, candidat al PSD pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște, dar și alți colegi, parlamentari, deputați sau candidați la funcțiile de consilieri județeni.

“Am venit astăzi și am votat pentru viitorul județului Dâmbovița. Am votat pentru proiecte majore pentru județul Dâmbovița. Am votat pentru viitorul copiilor noștri.
Am venit alături de echipa mea, am venit alături de primarul municipiului Târgoviște, de colegii parlamentari.

Am venit alături de colegii candidați la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, pentru a asigura viitorul județului Dâmbovița și nu în ultimul rând pentru proiectele pe care noi ni le-am propus să le dezvoltăm în județul Dâmbovița.

Invit dâmbovițenii la vot, să vină la vot, să voteze cele mai puternice, să voteze echipele serioase din fiecare localitate, și nu în ultimul rând, să voteze echipele care au fost alături de dâmbovițeni în ultimii ani și care vor fi și în continuare. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Corneliu Ștefan la ieșirea din secția de votare nr. 12 din Târgoviște.

Corneliu Ștefan este deputat PSD de Dâmbovița, candidatul PSD la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa și președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat. 

Banner