VIDEO| Sorin Ion (PNL): “Am votat pentru o altfel de administrație!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Sorin Ion, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a mers să-și exercite dreptul de vot încă de la primele ore ale zilei de 27 septembrie.

Liberalul a votat la una dintre secțiile de votare din comuna Brănești. Candidatul a avut alături pe Simona Ion, soția acestuia, pe Daniel Neamțu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brănești și pe consilierul județean Adrian Mocanu. 

“Am votat pentru o altfel de administrație, atât la nivelul comunei, cât și la nivelul jude, pentru o administrație aplecată către oameni, pentru o Românie normală și, așa cum am spus în această perioadă, pentru un nou capitol pentru Dâmbovița. Vă invit să veniți astăzi la vot, procedurile sunt un pic mai complicate, dar nu imposibile. Cu o bună organizare, puteți vota într-un timp rezonabil și în condiții de siguranță! Vă așteptăm la vot!”, a declarat Sorin Ion.

Sorin Ion este inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și candidatul Partidului Naţional Liberal pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. 

Banner