Ionel Petre (ALDE): “Am votat cu gândul la șansa pe care o avem de a dezvolta județul!”

in Actualitate/Politică by
Banner

După ce și – a exercitat dreptul de vot, Ionel Petre, candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița și președintele ALDE Dâmbovița, a transmis un mesaj în care subliniază că a votat pentru ca Dâmbovița să devină locul de unde tinerii să nu își mai dorească să plece.

“Am votat cu gândul la șansa pe care o avem de a dezvolta județul. Îmi doresc ca Dâmbovița să fie locul de unde tinerii să nu dorească să mai plece, unde copiii să crească într-un mediu sănătos și curat, unde bătrânii să se simtă respectați.

Am votat gândind că este momentul să renunțăm la oamenii care au experimentat managementul administrației publice pe seama noastră. Experiența și buna credință trebuie să ia locul experimentelor.

Fac un apel către fiecare dintre dumneavoastră să mergeți la vot și să vă alegeți reprezentanții cu care să puteți discuta despre orice problemă.

Împreună putem dezvolta județul Dâmbovița!

Împreună suntem mai puternici!”, a declarat Ionel Petre, candidatul ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. 

Banner