fbpx

Platformă de știri și opinii

Acuzații de încălcare a legislației electorale, la adresa premierul Ludovic Orban. S-a întâmplat la Tărtășești și Lungulețu

in Actualitate by
Banner

Social democrații acuză că a fost încălcată legislația electorală, în județul Dâmbovița. Mai precis cei de la PSD Dâmbovița afirmă că premierul Ludovic Orban s-a afișat, într-o acțiune de campanie electorală, alături de reprezentanți ai PNL, la Tărtășești și Lungulețu.

Conform legii, în ziua de sămbătă (înainte de scrutinul electoral ce are loc duminică), de această dată 26 septembrie 2020, sunt interzise manifestări publice ce au un caracter electoral. Printr-un comunicat de presă social democrații își justifică acuzele.

Sursa foto-PSD Dâmbovița

PNL demonstrează, încă o dată, că încălcarea legilor în vigoare a devenit adevărata doctrină a partidului.

 Deși campania electorală s-a încheiat în această dimineață la ora 07.00, într-un dispreț total față de lege și de alegători, premierul Ludovic Orban, președintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, alături de candidații PNL din mai multe localități dâmbovițene fac în continuare campanie electorală pe străzi. Orban și Guran au fost în comunele Tărătașeti și Lungulețu promovând candidații PNL din cele două localități.

Încălcarea flagrantă a normelor legale arată că PNL este dispus să facă orice pentru a mai câștiga capital electoral.

Solicităm instituțiilor competente să ia măsurile de rigoare, chiar dacă este vorba de premierul României.

Comunicat de presă PSD Dâmbovița, 26 septembrie 2020

Sursa video-PSD Dâmbovița

Acțiunea conform celor declarate de social democrați ar fi avut loc în dimineață zilei de sâmbătă, 26 septembrie 2020.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top