Echipa PSD Corneliu Ștefan-Cristian Stan mulțumește târgoviștenilor pentru susținere

in Actualitate/Politică by
Banner

Au mai rămas două zile până la momentul în care alegătorii vor vota primarii, consilierii locali și președintele de Consiliu Județean.
La Târgoviște, echipa PSD Corneliu Ștefan – Cristian Stan este hotărâtă și se bucură de susținerea cetățenilor.

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmboviţa și candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița și Cristian Stan, actualul primar al municipiului Târgoviște și candidatul PSD pentru un nou mandat, le mulțumesc târgoviștenilor, pe care i-au vizitat în cartiere pentru a le afla problemele și nevoile, pentru încredere și pentru discuțiile extrem de utile pentru punerea la cale a unor noi proiecte pentru județul Dâmbovița și pentru Târgoviște.

Ambii candidați pun preț pe echipă, pentru că numai așa lucrurile pot căpăta cea mai bună formă a lor.

“Alături de Daniel Cristian Stan, aseară, am mers prin mai multe cartiere ale municipiului Târgovişte. Deschiderea cu care oamenii ne-au vorbit și modul direct în care aceștia își expun problemele îmi arată că Daniel Cristian Stan a reușit să transforme orașul într-o adevărată comunitate. Oamenii au încredere în Daniel Cristian Stan și in echipa PSD. Și au și de ce! Faptele lui se văd în toate cartierele orașului.
Mulțumim târgoviștenilor pentru discuțiile avute aseară pe străzile orașului, mulțumim pentru că sunteți alături de noi.”,
a declarat Corneliu Ștefan, candidatul PSD la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

“Sunt un OM DE ECHIPĂ! Așa înțeleg să fac lucrurile, așa construiesc. Singur, e imposibil.

Fac ECHIPĂ alături de Corneliu Ștefan, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Văd în el atuurile celui care va câștiga și va fructifica la maximum șansa pe care o are. Este ambițios, are principii solide și crede în proiectele pe care le susține. Cred și eu.”, a subliniat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 21200019

Banner