PNL: În comuna Aninoasa, PSD pregătește o mare fraudă electorală

in Actualitate/Politică by
Banner

Comunicat de presă. În comuna Aninoasa, PSD pregăteşte o mare fraudă electorală Suntem pe ultima sută de metri până în ziua alegerilor locale şi, în comuna Aninoasa, competiţia electorală tinde, pe măsură ce trec orele, să iasă de pe făgaşul firesc.

După ce pe toată perioada de precampanie şi campanie Partidul Social Democrat Aninoasa a dat dovadă de o lipsă crasă de fair play în raport cu rivalii politici, acum se pregăteşte acerb ca, pe 27 septembrie, să susţină proba finală de „artă şi precizie în eludarea legii”, într-o previzibilă lipsă de respect faţă de cetăţeni, faţă de regulile şi normele democratice.

Există informaţii întemeiate, pe care le-am receptat din mai multe zone, conform cărora PSD Aninoasa se pregăteşte intens pentru a frauda acest scrutin cu ajutorul unor „experţi” cu notorietate şi state vechi în gestionarea procesului electoral. Pe această cale, în calitate de candidat al Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, trag un semnal de alarmă privind această tentativă şi solicit tuturor instituţiilor cu atribuţii specifice – Poliţie, SRI, STS – să dea dovadă de maximă vigilenţă în ceea ce priveşte desfăşurarea alegerilor în Aninoasa, adoptând toate măsurile ce se impun într-un astfel de context.

Totodată, asigur instituţiile statului şi opinia publică de faptul că reprezentanţii Filialei Aninoasa a Partidului Naţional Liberal vor adopta până la capăt un comportament decent, respectând întocmai prevederile legale în vigoare.

Tiberiu Lixandru, Candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița, CMF 21200012

Banner