Turcescu: Țuțuianu a făcut praf și pulbere Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-un advertorial publicat de g4media.ro, candidatul Partidului Mișcarea Populară la președinția Consiliului județean, Robert Turcescu spune despre contracandidatul său de la Pro România, Adrian Țuțuianu că “are neobrăzarea de a mai cere încă un mandat de președinte de CJ.” Turcescu mai afirmă că vrea să aducă foștii PDL-iști în PMP.

Acum, la locale, sunt mai multe motive pentru care candidez pentru președinția CJ Dâmbovița.

Unul e de ordin afectiv, fiind pe jumătate dâmbovițean, altul e legat de faptul că m-am săturat și m-am întristat îndeajuns să văd cum Dâmbovița e lăsată de treizeci de ani la cheremul „khmerilor roșii” de tip Țuțuianu, un ins care are neobrăzarea de a mai cere încă un mandat de președinte de CJ după ce a făcut praf și pulbere Dâmbovița în perioada 2012-2016.

Uite, recunosc, candidatura neobrăzată a lui Țuțuianu e și ea un motiv foarte puternic pentru care m-am decis să candidez la aceste alegeri locale! Nu în ultimul rând, vreau să fac din organizația PMP Dâmbovița o organizație puternică , foarte puternică, așa cum a fost pe vremuri organizația PDL din acest județ. De altfel, proiectul meu politic aici, la Dâmbovița, se bazează în mare măsură și pe readucerea foștilor pedeliști în PMP, în egală măsură cu atragerea unor oameni tineri în organizația partidului”, scrie Robert Turcescu.

Articolul intergral îl puteți citi pe g4media.ro

Banner